16.11.2013

Pensas

Kuvateksti - Caption

8 kommenttia:

 1. Tuo Kuu onkin metka kuvattava. Kun sen saa kuvattua juuri nousu-vaiheessa kun valoa on vielä jonkin verran - voi muutakin ympäristöä sommitella mukaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia tässä sinun blogissa.
  Hyvää uutta vuotta 2014.

  VastaaPoista
 3. Mustis2. tammikuuta 2014 18.51

  Ihastuttava kuva ja rajaus teki siitä taideteoksen. Tulin uteliaisuuttani pitkästä aikaa vilkaisemaan tänne ja kyllä kannatti. Kaunista ja hyvää uutta Vuotta, kohta kannattaa tiirailla taivaalle, ehkä jo tänään, sillä kvadrantidit lentävät ja Lovejoykin näkyy, Itselläni on niin huonot pelit ja vehkeet että turha tiirailla ja sumuistakin on ja paikallistuntemus on kartan kanssa hapuilua:)

  VastaaPoista
 4. Hei Mustis ja kiitos kommentista! Kvadrantideja on tullut katsottua montakin kertaa, makuupussissa lämmitellen (tammikuu :)), mutta parvi on aika vaikeasti havaittavissa, koska sen huippu on aika lyhyt.

  Säteilypiste on suunnilleen Otavan 'kauhan' vasemmalla puolella, mutta toki niitä näkyy koko taivaalla. Niitä näkyy parhaiten aamuyöstä, kuten muitakin parvia. Paras maksimi taisi olla jo 3.1.

  Lovejoy on pitkästa aikaa hieno komeetta pyrstöineen, mutta valovoimaiset kiikarit olisivat hyvä olla. Näkyy kyllä hyvissä olosuhteissa paljainkin silmin aamuyöstä itätaivaalla. Onnea yrittämiseen!

  Kiitos muillekin kommenteista, ja hyvää uutta vuotta kaikille!

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvä ja tunnelmallinen kuva.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista S.Willberg ja Mina fotostunder !

  VastaaPoista